Φροντίδα Bmac

Περίοδος «ζεστάματος»

Όταν τα Bmac ψαλίδια σας είναι ολοκαίνουργια καθώς και όταν σας επιστρέφονται μετά από την υπηρεσία επισκευής και τροχίσματος, οι λεπίδες είναι πολύ κοφτερές και οι επιφάνειες κοπής εξαιρετικά ακριβείς. Επομένως, οι πρώτες ψαλιδιές με τα Bmac σας θα χρειαστούν μια περίοδο «ζεστάματος» καθώς εξοικειώνεστε με τον τρόπο που κόβουν τα μαλλιά.

Προτείνουμε μια περίοδο «ζεστάματος» για τα πρώτα 5 – 10 κουρέματα. Κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων κουρεμάτων παρακαλούμε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε τα Bmac ψαλίδια σας απαλά, χωρίς να κάνετε δυνατές ψαλιδιές. Κατά αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να απολαύσετε τα Bmac ψαλίδια σας στο υψηλότερο επίπεδο και να λάβετε εξαιρετικές συνθήκες κοπής και αίσθησης για πολύ καιρό.

Τα Bmac ψαλίδια μας είναι υψηλής απόδοσης και εξαιρετικής ακρίβειας εργαλεία, για αυτό σας παρακαλούμε να εξοικειωθείτε με την υψηλότερη και διαφορετική τους απόδοση. Θεωρήστε την αγορά σας σαν μια μακροχρόνια επένδυση και θα δείτε ότι τα Bmac ψαλίδια μας κοστίζουν στην πραγματικότητα λιγότερο γιατί θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Όταν αγοράσετε ένα νέο ψαλίδι, το πιο πιθανό είναι πως θα το αισθάνεστε αρκετά διαφορετικό από το ψαλίδι που χρησιμοποιούσατε πριν, για αυτό σας παρακαλούμε να δώσετε χρόνο ώστε να συνηθίσετε την οξύτητα και την αίσθησή τους.


Ρυθμίσεις – Προσαρμογές

Όταν τα ψαλίδια σας Bmac είναι καινούργια είναι στην καλύτερη κατάσταση και δεν χρήζουν καμίας προσαρμογής. Μελλοντικά ενδεχομένως να αισθανθείτε ότι τα ψαλίδια σας χρειάζεται να ρυθμιστούν*, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτή τη μέθοδο με μεγάλη προσοχή:

 • εάν θεωρείτε ότι η ένταση είναι πολύ χαλαρή, τότε περιστρέψτε τη βίδα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού
 • εάν θεωρείτε ότι η ένταση είναι πολύ σφιχτή τότε περιστρέψτε τη βίδα αντίθετα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε ρυθμίστε τη βίδα σταδιακά και μην τη χαλαρώσετε ή τη σφίξετε υπερβολικά. Παρακαλούμε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν κάνετε αυτή την προσαρμογή και ποτέ μην αποσυναρμολογήσετε τον μηχανισμό των Bmac ψαλιδιών σας.

Η Bmac Scissors Europe εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο κάθε ψαλιδιού που παράγουμε και πωλούμε. Παρ’ όλα αυτά, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα/ενόχληση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

*Η ρύθμιση της βίδας μπορεί να γίνει μόνο με το κατσαβίδι Bmac, το οποίο παρέχεται αποκλειστικά κατόπιν ζήτησης.


Τρόχισμα

Το τρόχισμα των ψαλιδιών πρέπει να γίνεται, συνήθως, μια φορά το χρόνο.

Εάν τα μαλλιά γλιστρούν πάνω στις λεπίδες προς την κορυφή του ψαλιδιού ή το ψαλίδι δεν κόβει όσο καλά έκοβε, σημαίνει ότι είναι καιρός να τροχιστεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να λάβετε όλες τις πληροφορίες για την αποστολή των ψαλιδιών σας στην υπηρεσία επισκευών.


Διαπιστευμένα κέντρα επισκευής

Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε ότι για την υπηρεσία επισκευής και εξυπηρέτησης απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους/διανομείς Bmac, ώστε τα Bmac ψαλίδια σας να επιδιορθωθούν με τα πρωτότυπα ανταλλακτικά και τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων και μηχανημάτων τροχίσματος για να διασφαλίσετε τέλειες και μακράς διάρκειας συνθήκες κοπής τους.

Ο κατασκευαστής Bmac καθώς και ο αντιπρόσωπος/διανομέας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή πρόβλημα προκληθεί από τρόχισμα ή επισκευή η οποία πραγματοποιήθηκε από μη εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών ή τροχίσματος. Για περισσότερες πληροφορίες φροντίδας των Bmac ψαλιδιών σας παρακαλούμε να διαβάσετε τις τεχνικές συμβουλές και προτάσεις.


ΒΑΒΥ25_1

Έχετε απορίες; Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας βοηθήσουμε!

(+30) 210 22 37 106

Τεχνικές συμβουλές / Οδηγίες φροντίδας

 • Τα Bmac ψαλίδια σας σχεδιαστήκαν και κατασκευάστηκαν με τη χρήση πολύ εκλεπτυσμένων και πολύτιμων εξαρτημάτων, για αυτό μην τα αποσυναρμολογείτε ποτέ. Εάν αποσυναρμολογήσετε τον μηχανισμό και μετά δεν τον συναρμολογήσετε ορθά, δεν μπορείτε να περιμένετε πως θα έχετε την ίδια τέλεια απόδοση κοπής.
 • Μην αφήνετε τις λεπίδες των ψαλιδιών ανοικτές και μην χρησιμοποιείτε τη λεπίδα ως μαχαίρι, διατηρήστε τις λεπίδες πάντα κλειστές.
 • Μην τοποθετείτε και μην μεταφέρετε τα ψαλίδια το ένα πάνω στο άλλο καθώς μπορεί να προκληθεί ζημιά στις λεπίδες ή τους μηχανισμούς.
 • Μετά από κάθε κούρεμα, παρακαλούμε καθαρίστε τα Bmac ψαλίδια σας με το καθαριστικό πανάκι Bmac microfiber.
 • Μην πλένετε τα ψαλίδια με νερό και μην τα αποθηκεύετε σε υγρό μέρος ώστε να αποφύγετε τη σκουριά.
 • Μην ασκείτε πολύ δυνατή πίεση με τον αντίχειρά σας στον δάκτυλο του ψαλιδιού, γιατί η πίεση μπορεί να επιφέρει άνιση αναλογία δύναμης στις λεπίδες, αλλοιώνοντας τις ιδανικές συνθήκες κοπής των ψαλιδιών.
 • Μην χρησιμοποιείτε τα ψαλίδια στην περίπτωση που ο silencer βγαίνει από τη θέση του και σταματήστε τη χρήση εάν υπάρχουν εγκοπές/χαρακιές στις λεπίδες γιατί μπορεί να τραυματιστείτε ή να μεγεθύνετε τη ζημιά.
 • Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγετε την πτώση των ψαλιδιών γιατί μπορεί να προκαλέσετε απροσδόκητες βλάβες ή να σπάσετε τις λεπίδες.
 • Μη χρησιμοποιείτε διαβρωτικά υγρά ή χημικά καθαριστικά στα ψαλίδια σας.
 • Μη χρησιμοποιείτε τα ψαλίδια εάν έχουν σκουριά γιατί δεν θα έχετε την αρχική απόδοση.
 • Μετά από συνεχόμενη χρήση μερικών ημερών, παρακαλούμε αφαιρέστε όλα τα κατάλοιπα τριχών από τις λεπίδες χρησιμοποιώντας το καθαριστικό πανάκι Bmac microfiber και αποθηκεύστε τα ψαλίδια σε στεγνό και ασφαλές μέρος, όπως μια θήκη.
 • Όταν μεταφέρετε τα ψαλίδια σας ή τα αποστέλλετε στην υπηρεσία τροχίσματος και εξυπηρέτησης, παρακαλούμε να τα τοποθετείτε στην ειδική θήκη που σας παρέχεται κατά την αγορά.
BBLACK1
GINZA1

Προτάσεις και Ειδικές συμβουλές

 • Τα Bmac ψαλίδια σας μελετήθηκαν, σχεδιάστηκαν και παράχθηκαν με αποκλειστικό σκοπό την κοπή ανθρώπινων μαλλιών, για αυτό παρακαλούμε να μην τα χρησιμοποιείτε για την κοπή οποιουδήποτε άλλου υλικού ή λοιπές χρήσεις, ώστε να αποφευχθούν απρόοπτα προβλήματα ή τραυματισμοί.
 • Να μην γίνεται χρήση σε περίπτωση αλλεργίας στο μέταλλο. Εάν εμφανισθεί αλλεργική αντίδραση στο μέταλλο (π.χ. εξάνθημα ή έκζεμα) καθώς και σε περίπτωση τραυματισμού με το ψαλίδι παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.
 • Παρακαλούμε να δώσετε τη δέουσα προσοχή στον έλεγχο υγιεινής και εάν είναι εφικτό τοποθετήστε τα ψαλίδια σας σε αποστειρωτή.
 • Όταν τα ψαλίδια σας είναι καινούργια καθώς και αμέσως μετά την υπηρεσία τροχίσματος οι λεπίδες των ψαλιδιών σας είναι πολύ κοφτερές, για αυτό και συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση τους.
 • Φυλάξτε τα ψαλίδια σας σε ασφαλές μέρος μακριά από παιδιά.
 • Οι λεπίδες είναι ιδιαιτέρως κοφτερές, για αυτό παρακαλούμε μην αγγίζετε κανένα μέρος τους και μην τις πετάτε προς ανθρώπους, ζώα, αντικείμενα κ.λπ.
 • Μην τοποθετείτε τα ψαλίδια κοντά σε μαγνητισμένα αντικείμενα και μην χρησιμοποιείτε μαγνητικές βάσεις στήριξης, ώστε να αποφευχθούν απρόοπτα προβλήματα και δυσλειτουργίες.