Γιατί Bmac;

Hello and welcome

 

Γιατί αισθανόμαστε την ανάγκη, γιατί η αγορά επαγγελματικών ψαλιδιών – γεμάτη με επώνυμα ψαλίδια τα οποία στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα στην Κορέα, την Κίνα ή το Πακιστάν – ζητούσε ένα αληθινό και αυθεντικό, χειροποίητο Ιαπωνικό προϊόν.

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να ρίξουμε φως στο τι συμβαίνει την τελευταία δεκαετία και να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες κομμωτές ότι το μεγαλύτερο μέρος των ψαλιδιών με την εγχάραξη «κατασκευασμένα στην Ιαπωνία» δεν είναι Ιαπωνικά και στερούνται της αληθινής και αυθεντικής Ιαπωνικής δεξιοτεχνίας, της παράδοσης και ποιότητας.

Σήμερα, το 90% των επαγγελματικών ψαλιδιών υψηλής ποιότητας δεν είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία. Η οικονομική κρίση έπληξε μέρος των παραδοσιακών Ιαπώνων κατασκευαστών, οι οποίοι υπέκυψαν στο σύγχρονο δέλεαρ και επέλεξαν την ποσότητα εις βάρος της ποιότητας, νομίζοντας ότι το πολύ χαμηλό κόστος των ανειδίκευτων εργατών φέρνει εύκολο κέρδος. Για τους ανωτέρω λόγους, αυτοί οι κατασκευαστές, μετέφεραν την παραγωγή τους μακριά από την Ιαπωνία προς χώρες όπου οι ανωτέρω συνθήκες αποτελούν αξιακό σύστημα.

Σήμερα, ο επαγγελματίας κομμωτής που αγοράζει ένα Ιαπωνικό ψαλίδι πιστεύει ότι αγοράζει ένα αυθεντικό προϊόν, χειροποίητο και κατασκευασμένο με ακρίβεια στην Ιαπωνία. Ωστόσο, μετά από μόλις μία μέρα χρήσης του νέου τους εργαλείου συνειδητοποιούν ότι αυτό δεν είναι αληθές. Η εμπιστοσύνη τους δεν ανταποδίδεται και αυτό δεν είναι καλό για εμάς, για τον κατασκευαστή μας και τους ταλαντούχους τεχνίτες μας οι οποίοι στην Ιαπωνία, για την ακρίβεια στην Νιιγκάτα, κατασκευάζουν εκπληκτικά, χειροποίητα επαγγελματικά ψαλίδια με αγάπη, με φροντίδα, με ακρίβεια και ναι, με μεγάλη προσπάθεια, αλλά και με το ουσιωδώς προαπαιτούμενο του να είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία.

Για τους λόγους αυτούς, είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε τον κόσμο μας, ένα υπέροχο και μαγευτικό μέρος όπου συνεχίζουμε να παράγουμε όνειρα, ένα μέρος με το όνομα Νιιγκάτα. Εάν κοιτάξετε ένα χάρτη της Ιαπωνίας προς τα Δυτικά, Βορειοδυτικά, θα το βρείτε.

Να’μαστε, η Bmac είναι εκεί, σε ένα μέρος όπου καθημερινά ανασυνθέτουμε την αγνή παράδοση της ποιότητας, μεταβιβάζοντας την αξιοσέβαστη Ιαπωνική παράδοση της ατσάλινης σφυρηλάτησης και φροντίδας για κάθε ένα από τα ψαλίδια που παράγουμε.

Για αυτό HAIRPRO, για αυτό Bmac, για αυτό Bmac κατασκευασμένα στη Νιιγκάτα της Ιαπωνίας.

 

Περισσότερα για εμάς

Αποστολή

 

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στους ανθρώπους που δουλεύουν και συνεργάζονται για το έργο της Bmac. Είναι η νοοτροπία τους: μια ισχυρή, ανταγωνιστική συμπεριφορά νικητή. Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε σταδιακά και αδιάκοπα μια εφεύρεση του 1761 – η οποία στο βασικό της σχήμα – δεν άλλαξε ποτέ.

Εμείς στη Bmac καταλαβαίνουμε καλύτερα από τον καθένα ότι το βάρος, το σχήμα της λαβής και των λεπίδων, η προσοχή ακόμη και στις μικρότερες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην απόδοση του ψαλιδιού.

Για το λόγο αυτό – ορισμένες φορές- οι εξαιρετικές δημιουργίες μας είναι αναμφίβολα «αντισυμβατικές». Η σύλληψη ενός νέου μοντέλου ξενικά με ένα απλό λευκό χαρτί και δημιουργούμε ένα μοναδικό σχέδιο συνδυάζοντας απόδοση, άνεση και μοναδικότητα.

Εμείς στη Bmac πιστεύουμε ότι αν τα ψαλίδια μας μελετούνται, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ως έργα τέχνης, τότε οι κομμωτές θα αισθανθούν τη διαφορά και θα προχωρούν στην κοπή με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Αυτή είναι η θέση μας!

 

Φιλοσοφία

 

Στόχος μας είναι να γίνουμε μια παγκοσμίως γνωστή, υψηλού κύρους εταιρεία στο άμεσο μέλλον.

Παρακινούμαστε από τον ενθουσιασμό και την ενέργεια των νεαρών μελών της σχεδιαστικής και ερευνητικής μας ομάδας, που δουλεύουν παραπλεύρως με αυθεντίες Ιάπωνες τεχνίτες, μεταβιβάζοντας την αξιοσέβαστη Ιαπωνική παράδοση της ατσάλινης σφυρηλάτησης. Αυτή η μαγική συνεργασία υπερβαίνει οτιδήποτε μπορούσαμε να ευχηθούμε.

Στόχος μας είναι, όχι να ξαναγράψουμε την ιστορία των Ιαπωνικών ψαλιδιών, αλλά να γράψουμε το μέλλον τους.

 

Γιατί το κάνουμε;

 

Γιατί παρακινούμαστε από ένα όραμα, από ένα φως που διαρκώς μας οδηγεί προς νέες έρευνες και δημιουργίες νέων ψαλιδιών, πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, πάντα ένα βήμα μπροστά στο σχέδιο, παγκοσμίως αναγνωριζόμενο ως το “less is more” σχέδιο των Ιαπωνικών ψαλιδιών κομμωτικής υψηλού κύρους.

 

Η συλλογή μας

Η συλλογή Bmac αποτελείται από διαφορετικές σειρές ψαλιδιών, οι οποίες διαφέρουν ως προς:

  • το μέταλλο
  • τον μηχανισμό
  • το σχήμα

Κάθε σειρά χωρίζεται σε:

  • μοντέλα κοπής και
  • μοντέλα αραιώματος

Τα κύρια διακριτικά χαρακτηριστικά όλων των ψαλιδιών της συλλογής Bmac είναι αφενός ότι: είναι εξολοκλήρου χειροποίητα από αυθεντίες Ιάπωνες τεχνίτες, αφετέρου δε ότι: σφυρηλατούνται από ένα μοναδικό κομμάτι ατσαλιού.

Αυτό μας επιτρέπει να τροχίζουμε τα ψαλίδια μας στον απαιτούμενο βαθμό, εγγυώντας μας άριστα αποτελέσματα ασύγκριτης ανθεκτικότητας. Το εξουσιοδοτημένο κέντρο τροχίσματος και εξυπηρέτησης βρίσκεται στην Ιταλία και είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο κέντρο Bmac στην Ευρώπη, κατόπιν άδειας που μας έχει παραχωρηθεί από τον Ιάπωνα κατασκευαστή Bmac. Ως εκ τούτου, παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά και εργαλεία τα οποία προμηθευόμαστε απευθείας από τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Δείτε τη Bmac Collection

Bmac Factory

Γιατί να μας επιλέξετε;

Υποστήριξη μετά την πώληση

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει μια πλήρη και αποδοτική υποστήριξη.

Μετά την παραλαβή τους από την εταιρεία μας, όλα τα ψαλίδια Bmac στέλνονται στο μοναδικό εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών Bmac στην Ευρώπη στην Ιταλία για την υπηρεσία τροχίσματος, επισκευής και εξυπηρέτησης.

Στο κέντρο επισκευών Bmac, τα Bmac ψαλίδια σας καταγράφονται στο αρχείο δεδομένων πελατών και επιθεωρούνται.

Οι επιθεωρητές μας συντάσσουν μια ακριβή και λεπτομερή αναφορά των προβλημάτων των ψαλιδιών σας και τα αποστέλλουν στον κατασκευαστή Bmac στη Νιιγκάτα, Ιαπωνία.

Τα πολύτιμα εργαλεία σας επιθεωρούνται προσεκτικά για δεύτερη φορά και επανατροχίζονται και επιδιορθώνονται από αυθεντίες Ιάπωνες τεχνίτες, που σας εγγυώνται την καλύτερη απόδοση κοπής.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της υπηρεσίας επισκευής και επανατροχίσματος στην Ιαπωνία, τα Bmac ψαλίδια σας επαναποστέλλονται στο κέντρο επισκευών Bmac στην Ευρώπη, όπου οι επιθεωρητές ποιότητας κάνουν έναν τελικό ποιοτικό έλεγχο και αποστέλλουν τα ψαλίδια σας στην εταιρεία μας.

Οι υπηρεσίες μας

 

Καλώντας το κέντρο επισκευών Bmac στο 2102237106, σας προσφέρουμε:

  • εξειδικευμένες συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου, βάσει των αναγκών σας
  • ταχεία βοήθεια και εξυπηρέτηση για την επίλυση προβλημάτων σχετικά με το επανατρόχισμα και την επισκευή των Bmac ψαλιδιών σας
  • οδηγίες για το πώς να μας αποστείλετε τα ψαλίδια σας

 

Οι ικανότητές μας

 

Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ανώτερης ποιότητας υπηρεσία πωλήσεων των κορυφαίων Ιαπωνικών ψαλιδιών καθώς και παροχή εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Η εμπειρία μας, η γνώση μας, η προσπάθειά μας να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και οι εξειδικευμένες συμβουλές μας κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στα κομμωτήριά σας, μας έχουν ανταμείψει με την αφοσίωσή σας στη μάρκα μας και την δια στόματος φήμη μας.

Οι πελάτες μας είναι πάντα πλήρως ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και έχουμε 100% θετική ανταπόκριση στην μετά την πώληση εξυπηρέτησή μας.