Αρχική

 

BMAC SCISSORS COLLECTION 2015

 

ΒΑΒΥ1
SERIES-1-01
3-SERIES

BABY SERIES

Κατάλληλη για όλους τους κομμωτές, την προτείνουμε όμως κυρίως για αυτούς που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους. Η πολύτιμη σειρά που αναπτύξαμε στη Bmac είναι αφιερωμένη στους αρχάριους.

Find out more >


1 SERIES

LOVE, η νέα σειρά ψαλιδιών εισαγωγικού επιπέδου ψαλίδια με ατσάλι βαθμίδας VG -10, τα τέλεια ψαλίδια για να ξεκινήσεις. Χειροποίητα από αυθεντίες Ιάπωνες τεχνίτες με ένα μοναδικό κομμάτι ατσαλιού.

Find out more >


3 SERIES

Τα δυνατά ψαλίδια μας! Η σειρά Bmac 3 Series αποτελεί μια πλήρη σειρά, ιδανική για τον έμπειρο κομμωτή που επιθυμεί μια αρχική προσέγγιση των χειροποίητων Ιαπωνικών ψαλιδιών υψηλής τεχνολογίας.

Find out more >


3R-SERIES
4-SERIES
5-SERIES

3 SERIES R

Η σειρά Bmac 3 Series R θα σας εκπλήξει με την αγωνιστική της ροπή! Απευθύνεται σε όσους απαιτούν ανώτερη απόδοση και αναζητούν την ιδιαίτερη αίσθηση που μόνο εμείς στη Bmac μπορούμε να προσφέρουμε.

Find out more >


4 SERIES

Εάν αναζητάτε ένα πραγματικά ανώτερης ποιότητας Ιαπωνικό ψαλίδι, η σειρά Bmac 4 Series θα σας κόψει την ανάσα! Προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση δύναμης και απαλότητας με ανώτερη απόδοση και ασύγκριτη ακρίβεια.

Find out more >


5 SERIES

Είναι το καμάρι της συλλογής Bmac. Με την επιλογή των μοντέλων, η σειρά Bmac 5 Series βρίσκεται στην κορυφή των Ιαπωνικών ψαλιδιών κομμωτικής υψηλής ποιότητας. Θα κάνει τη διαφορά στα κουρέματά σας!

Find out more >


 

Έχετε απορίες; Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας βοηθήσουμε!

(+30) 210 22 37 106